avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde gasesc arhivele pentru schela foraj extractie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde gasesc arhivele pentru schela foraj extractie Braila?

Stiti cumva unde pot gasi aceste arhive? Vb. in numele mamei mele care doreste o adeverinta de vechime pentru pensionare. Am fost in combinatul de la Braila unde se afla cateva arhive insa sunt din 1985 pana in prezent. Ea a lucrat in perioada 1979-1981 si o doamna de la combinat ne-a sfatuit sa incercam la OMV Bucuresti insa nici dansa nu era prea sigura. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stefanmiu , utilizator 22:36, 27 August 2023
Adresati-va OMV PETROM GLOBAL SOLUTIONS SRL
str. Coralilor nr.22, mun. Bucuresti, sect.1
Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine sa obtin acces la arhive, in vederea pensionarii tatalui meu. Ma puteti ajuta cu info de unde? Va multumesc!
Despre ce societate este vorba?
Unde gasesc arhivele schela foraj berca anii 1988/1990
Incercati la
SC UNIVERS COM SRL Buzau
Adresă: Strada Horticolei 60, Buzău 120081
Telefon: 0238 721 138

Alte discuții în legătură

Arhive shela de foraj ianca, jud. braila Dumitrescu D Dumitrescu D Buna ziua, Ma intereseaza arhiva pentru Schela de Foraj Ianca in vederea solicitarii adeverinta salariat in perioada 1986-1989. Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua , la cine sa ma adresez pentru anii lucrati la schela ... Ivan Ion Ivan Ion Buna ziua , la cine sa ma adresez pentru anii lucrati la schela Ianca intre anii 1988 si 2003 ? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Arhiva schela de productie petroliera braila moldoveanu56 moldoveanu56 doresc adresa arhivei schela productie petroliera braila.am nevoie de adeverinta pentru pensie (vezi toată discuția)