Buna ziua.
In luna septembrie s-a pronuntat divortul de fostul sot, fara a se face si partajul, iar in octombrie am introdus eu actiune de partaj.
As vrea sa stiu daca se poate ca actiunea de partaj sa se desfasoare in Camera de consiliu, ceea ce s-a intamplat si cu divortul, avand in vedere ca eu sunt sef birou in cadrul Directiei de Finante si lucrez direct cu publicul, iar el are un comportament foarte vulgar, ceea ce m-ar pune pe mine intr-o lumina foarte proasta. Doresc camera de consiliu deoarece la urmatorul termen suntem citati la interogatoriu si cred ca se va comporta urat.
Vreau sa mai cer si o parere in legatura cu urmatoarele:
- noi am locuit intr-o garsoniera a parintilor mei timp de 7 ani, careia i-am schimbat usile, geamurile, am pus centrala, pt a beneficia de minimul de confort. El cere parintilor mei contravaloarea acestor lucrari, este indreptatit?
- fiecare avem circa 100g obiecte personale din aur din timpul casatoriei, el cere impartirea obiectelor mele, deoarece considera ca nu mi le-a dat cadou, ci erau in scopul tezaurizarii, desi eu le purtam. Din cate stiu eu acestea sunt podoabe personale si cred ca nu ar trebui impartite
- mai avem si o casa, la care el cere o cota mai mare deoarece considera ca el a castigat mai mult, insa din documente reiese ca venitul lui este de 3000 lei / an, al meu 20000 lei/an, el castigand mai mult din evaziune.
As vrea va rog mult sa-mi spuneti daca instanta ii poate da castig de cauza
Va multumesc