avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FinantareTinerilor Intreprinzatori, SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FinantareTinerilor Intreprinzatori, SRL-D

Doresc sa obtin o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei firme de webdesign . Stiu ca pentru ca sa pot incepe demersurile pentru asa ceva trebuie sa am o societate. Eu as indeplini conditiile infiintarii unui SRL-D. Intrebarea este daca exista vreo problema in a obtine finantarea pentru microintreprinderi..

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi infiintez un srl-d si apoi sa aplic pt o finantare nerambursabila? LianaG LianaG Doresc sa obtin o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei ferme. Stiu ca pentru ca sa pot incepe demersurile pentru asa ceva trebuie sa am o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d fara finantare s3bash s3bash Buna ziua Am un service electronice si as dori sa infiintez un SRL-D, insa am cateva nelamuriri. In primul rand, intrebarea mea este daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)