avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune fizica

buna ziua,

As avea si eu nevoie de niste sfaturi.
In cursul zilei de astazi, dimineata la ora 3 dimineata, impreuna cu sotul meu am parasit clubul princess, indreptandu-ne catre casa, intai poposind la un local cu mancare fast-food.
In aceasta locatie au sosit niste indivizi, atat de sex masculin cat si feminin, initial ne stiin ca sunt impreuna. Acesti indivizi de sex masculin le adresau injurii si cuvinte jignitoare respectivelor domnisoare. Eu impreuna cu sotul stateam la masa cu intentia de a ne termina consumatia si a pleca catre casa.
Sotul meu s-a simtit dator sa ia apararea respectivelor domnisoare ne stiin ca fac parte din acelasi grup cu domnii respectivi, iar de aici a degenerat toata situatia.
Specific ca desi fusesem in club nici eu si nici sotul nu am consumat bauturi alcoolice, sotul datorita unei afectiuni iar eu datorita starii de graviditate.
In orice caz, situatia a degenerat foarte urat, domnii respectivi au inconjurat masa la care noi ne aflam, eu reusind sa ma ridic cu intentia sa plecam, sotul nu a mai reusit sa se ridice, in prima faza i s-a aplicat o lovitura cu piciorul in zona coastelor, dupa care acesta pentru a se apara a dat sa se ridice si sa-i impinga cu scaunul pe care statea, evident ca nu a reusit si a fost tarat la propriu pe jos afara din local, dupa care i-au fost aplicate zeci de lovituri in cap cu picioarele, eu am incercat sa-i iau apararea si sa ii trag pe domni cum am putut dupa care si-au indreptat atentia asupra mea incepand sa ma lovesca, domnisoarele si unul din domni, am fost lovita in abdomen - pelvian, in cap si sincer nu-mi mai aduc aminte exact pe unde, specific ca eram insarcinata in 2 saptamani iar in momentul in care am ajuns la spital nu s-a mai detectat nici un produs de conceptie doar mici sangerari vaginale.
Respectivii au fost retinuti de politie inainte sa fuga cu taxiul, i-a dat jos din taxiu, am inteles ca li s-a luat declaratie si datele de identificare, noi ajungand la spital, nu am fost internati doar ni s-au dat niste retete si eu am fost indrumata catre medicul ginecolog personal pentru a se continua investigatiile in cazul meu.
Acasa am ajuns in dimineata asta la ora 8, am incercat sa mergem la medico legal dar nu era nimeni.
Deci intrebarea mea este ce se face in cazul de fata, plangere, certificat medico legal nu stiu, indrumati-ne.

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:52, 9 Aprilie 2012
va duceti la politie sa faceti o plangere (eu va recomand azi/acum). o sa va spuna ei ce sa faceti. oricum, maine o sa va duceti sa va luati certificat medico-legal.

daca doriti (si eu recomand) puteti angaja un avocat pt a va reprezenta.
problema este ca plangere o sa ne ducem azi cat de tarziu este si cu un copil de 6 luni dupa noi, dar CML eu o sa-l iau maine , in cazul meu nu stiu cum se procedeaza adica nu am vanatai decat un cucui si o sarcina pierduta care dupa parerea mea intra la omor, acum cu sotul e o pb adica el maine pleaca din bucuresti la craiova cu serviciul poate sa scoata CML de acolo, are aceeasi valabilitate ? fapta s-a intamplat in Bucuresti.

A si inca o intrebare la ce se incadreaza ce am patit noi, inclusiv pierderea sarcinii.
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
Raluca11, utilizator
fata de sot ramane de stabilit in principal prin CML incadrarea. in cazul Dvs incadrarea e vatamare corporala grava a carei urmare a fost avortul (inchisoare 2-10 ani).

eu propun ca sotul sa se duca maine dimineata sa-si faca CML si sa plece dupa aceea la craiova (ca sa nu dea 'apa la moara' partii adverse sa spuna ca s-a dus la Craiova sa-si aranjeze treburile)

cat despre mersul la politie - cu cat mai repede mergeti cu cat aveti sanse mai mari sa-i prindeti pe faptasi
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
vladfesan, utilizator
trebuie sa plece la 7 dimineata si cei de INML nu raspund neam la telefon tot incerc, dar incercam
eu zic ca orice serviciu ii da liber o zi sotului dupa un asemenea eveniment.

recomandarea mea ramane sa se duca la Bucuresti maine la prima ora

Alte discuții în legătură

Agresare fizica a unui minor Petraru_Irina Petraru_Irina Buna seara , Nepotul meu in varsta de 13 ani se afla intr-una din zile insotit de colegi de clasa in apropierea unui bar .Din acesta bar a iesit un domn in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu problema mea salonsalon35 salonsalon35 sunt acuzat intr-un dosar penal de Loviri si alte violente, desi fapta s-a petrecut pe data de 26 decembrie 2016 abia acum 3 saptamani am fost chemat si eu sa ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul ... (vezi toată discuția)