avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

Am fost chemat in judecata in actiune in revendicare imobiliara.La randul meu am formulat intanpinare si reconventionala prin care am aratat ca si terenul recamantului se suprapune pe o suprafata din terenul meu.Dupa recurs s-a constatat ca eu,parat ma suprapun cu 100mp peste terenul reclamantului in baza unui raport de expertiza.Ulterior recursului s-a inregistrat documentatia cadastrala a terenului,s-a intabulat intreaga suprafata din contractul meu de vanzare-cumpararea terenului,fara suprapunere.Ce pot face acum? ca ma executa silit pentru cei 100mp pe care-i posed legal in baza contractului de vanzare cumparare,intabulat dupa recurs. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara Lucian27 Lucian27 Spuneti va rog cum sa mai procedez.Urmare a unei actiuni cu obiect granituire si revendicare s-a constatat in baza raportului de expertiza ca terenul meu se ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am mostenit un teren de la mama mea , care a fost intabulat ... ioanteren ioanteren Buna ziua Am mostenit un teren de la mama mea , care a fost intabulat in 1993 ( CF veche) pe baza Titlului de proprietate .In toti acesti ani am platit anual ... (vezi toată discuția)