avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluarea activitatii din concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluarea activitatii din concediu fara plata

Cum pot sa procedez daca am facut o cerere de concediu fara plata pe o perioada de timp si vreau sa revin mai devreme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 8 Aprilie 2012
Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati reluarea activitatii mai devreme decat ati solicitat initial.
Inseamna ca totul depinde de raspunsul angajatorului? In cazul in care nu va fi de acord ce voi putea face? Ma pot angaja la alta institutie?
In cazul in care nu va fi de acord cu intoarcerea dvs mai devreme din CFP , puteti sa va angajati in alta parte ... potrivit art.35 C.mun.:
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cim pe perioada nedeterminata pt ocupare cim durata determinata Danaioana Danaioana Buna dimineata, Va supun atentiei urmatorul caz. Am o angajata dintr-o institutie publica, personal contractual, care ocupa un post pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mihaela_999 mihaela_999 Sunt salariata intr-o institutie de stat si doresc sa stiu care sunt modalitatile de plata in conditiile in care muncesc suplimentar in locul unei colege ... (vezi toată discuția)
2 cim la firma danaeconomist danaeconomist Este corect ca un salariat sa aiba CIM pentru 4 ore ca economist si la aceeasi firma inca un CIM tot de 4 ore ca persoana desemnata pentru activitati de ... (vezi toată discuția)