avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Sunt salariata intr-o institutie de stat si doresc sa stiu care sunt modalitatile de plata in conditiile in care muncesc suplimentar in locul unei colege aflata 3 luni in concediu fara plata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 5 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
@ mihaela_999

1. Nici nu trebuie sa fie precizat in c.i.m. cumulul de functii, exista si institutia delegarii de atri butii.

2. art.35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

3. Cum s-a decis sa preluati atributiile si colegei care este in CFP?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Credeti ca raspunsul dvs are utilitate ? sau daca sunteti avocat aveti dreptul sa dati numai dvs raspunsuri ?
Am deja in contract un alt cumul de atributii care nu fac obiectul functiei pe care o ocup dar pentru functia colegei mele nu sa modificat contractul individual de munca si nu este vorba de nici o majorare de salariu sau de un spor.

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Anonimmus Anonimmus Buna ziua, Am functia de baza la o institutie, iar in cadrul aceleiasi institutii mai primesc atributiile unui alt post, care inca nu este vacant (angajata a ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii din concediu fara plata TheoMe TheoMe Cum pot sa procedez daca am facut o cerere de concediu fara plata pe o perioada de timp si vreau sa revin mai devreme? (vezi toată discuția)
Compatibilitate functii PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Intr-o institutie publica CRESA, magazinerul de acum a absolvit scoala sanitara si unitatea are mare nevoie de de personal la copii si in acelasi ... (vezi toată discuția)