avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi obligat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi obligat

Buna ziua am o intrebare sunt angajat la o societate calificat in meseria de electrician pot fi obligat sa prestez alta munca in afara calificarii mele? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 8 Aprilie 2012
Nu puteti fi obligat sa efectuati alte atributii decat cele mentionate in fisa postului dvs .... in caz contrar, solicitati in scris angajatorului acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa fac doua meserii! superdorex superdorex Buna ziua...am o intrebare, lucrez ca electrician in cadrul unui spital si sunt obligat ca pe langa meseria pe care o prestez si sunt calificat, sa fac si ... (vezi toată discuția)
Obligatii ale angajatului precizate in fisa postului Mariuschi Mariuschi Pot fi obligat sa practic o meserie (ex : sudor electric )pentru care am calificarea necesara , daca sunt angajat pe cartea de munca ca lacatus masini si ... (vezi toată discuția)
Incadrare incorecta la angajare ContSters97289 ContSters97289 Din data de 01.11.2007,sunt angajat in functia de zugrav vopsitor cod C.O.R. 714102 in cadrul I.S.U. Impreuna cu alti doi colegi (electrician si ... (vezi toată discuția)