avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

Buna ziua. Ma confrunt cu astfel de problema: sunt in perioada de preaviz in urma demisiei si angajatorul meu nu mai vrea sa ma primeasca la munca, neexistand nici o cerere precum ma elibereaza de la X zile ramase din preaviz. Ce fac eu in acest caz? Ma poate acuza ca nu m-am prezentat in perioada de preaviz asa cum am scris in cererea de demisie (20 de zile)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 8 Aprilie 2012
Daca nu va duceti la munca, va poate ponta absent nemotivat ... incercati sa mergeti la acesta si sa luati cererea de demisia cu mentiunea ca renunta la zilele de preaviz ramase neefectuate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie. dreptul angajatorului de a renunta la preaviz in cazul demisie angajatului. Maie Maie Salut! In prezent sunt angajat cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. Intentionez sa imi depun cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile, asa ... (vezi toată discuția)
Demisie svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Am intalnit o situatie noua si nu stiu cum este corect, va rog sa ma ajutati. O persoana si-a depus demisia dar incepand cu ziua urmatoare nu a ... (vezi toată discuția)
Buna seara un angajat si-a trimis demisia in data de 16.02 fara ... Rayonsil Rayonsil Buna seara Un angajat si-a trimis demisia in data de 16.02 fara preavizul de 20 zile semnat in contract.In aceasta perioada este absent de la locul de ... (vezi toată discuția)