avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legea picnicului: se poate face gratar in zona verde ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legea picnicului: se poate face gratar in zona verde la bloc?

se poate face gratar in fata blocului
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:56, 8 Aprilie 2012
Nu, spatiul verde din jurul blocului apartine domeniului public si nu intra in categoriile zonelor indicate sau amenajate pentru picnic conform legii nr. 54 din 2012.

Se poate considera ca faceti focul inafara spatiilor amenajate, adica nu intr-o vatra special construita in acest sens. Va trebuie sa asteptati sa isi prajeasca vecinul pestele in locul special amenajat si apoi sa va prajiti si dvs. scrumbia.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Legal,in conformitate cu ultimile prevederi adoptate.nu este permis realizarea de gratar in fata blocului de cat,in eventualitatea in care spatiul respectiv constituie spatiu privat,ce apartine strict de imobil si nu de domeniu public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Legea picnicului Virgil-Tirgu-Mures Virgil-Tirgu-Mures Mă interesează urmatoarele aspecte. 1.- Mă duc la pescuit in Delta Dunării şi mă cazez in camping la Murighiol cu cortul. Dimineaţa la 4 ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde 07Tan 07Tan Au voie copii (3-4) din bloc sa se joace ocazional cu mingea in sfertul a spatiului verde de langa bloc ? In zona nu exista spatiu special amenajat ... (vezi toată discuția)