avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

Am si eu o nelamurire:
Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu telecomanda (jucari cu radiocomanda: elicoptere, masinute, roboti) altele fara telecomanda... unele care nu functioneaza pe bateri... si tot asa ...etc. Domeniul meu de activitatea este comert. Comercializez de la un furnizor la un pret ,iar eu vand la alt pret adaugand adaos comercial in functie de cheltuieli.. Intrebarea mea este: Care este codul caen special pt firma mea cu domeniul de activitate comert .? Sunt mai multe coduri pt comertul cu jucari pt copii? Gen: in functie de varsta sau de functiile jucariilor ( ex: radiocomanda sau papusi )? Din cele enumerate sus sunt cuprinse toate intr-un sigur cod ? Va multumesc frumos si va urez un calduros la multi ani tuturor ce purtati nume de floare si o duminica placuta in continuare:)
Cel mai recent răspuns: stanbogdan23 , utilizator 20:56, 8 Aprilie 2012
Acesta este codul: 4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine specializate
Aici intra tot comertul cu amanuntul legat de jucarii.
Multumesc Frumos .Dar service-ul pt reparati? Ex: orice produs are o garantie de un termen x. dupa terminarea termenului x produsul iese din garantie, eu pot infiinta un service pt reparati pt cele din garantie cat si pt cele care ies din garantie. Avand in vedere ca cele iesite din garantie sau cele din garantie ,dar lovite (vina clientului) , pot fi reparate contra cost la dorinta clientului ... imi mai trebuie un alt cod caen ? sau alt domeniu ? Service-ul poate functiona pe aceeasi denumire a societati ? Ma puteti lamuri cu acesta problema ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4765 - comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine stanbogdan23 stanbogdan23 Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care ... (vezi toată discuția)
Cod caen Denis9 Denis9 Buna ziua!Imi puteti spun ce cod sa aleg pt a putea vinde imbracaminte si incaltaminte adult-copii,rechizite,jucarii.? (vezi toată discuția)
Urgent!!!! cod caen import aeromodelism nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Am un prieten care doreste infiintarea unui srl al carui obiect pricipal de activitate sa fie import de aeromodelism. Aveti idee care este codul ... (vezi toată discuția)