avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine

Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care face comert sub aceeasi denumire a societati comerciale , i se aplica vreun cod caen ? avand in vedere ca se obtine profit din reparatiile jucariilor in cazul in care jucaria defecta este provocata de client sau este iesita din garantie.
Cel mai recent răspuns: stanbogdan23 , utilizator 06:48, 10 Aprilie 2012
Nu trebuie.
mutumesc frumos pt raspuns :)
Trebuie sa autorizati codul caen 9529 - Repararea articolelor de uz personal si gospodaresc n.c.a. :yes:
Daca fac comert cu jucarii si nu am propriul service pt reparati, pot face un contract de colaborare cu un service? exemplu: Eu comercializez produse de la firma x , iar firma x imi ofera garantie 30 de zile.... le pot trimite inapoi la furnizor pt reparatie sau eventual pt schimb. Dar in cazul in care produsul este iesit din garantie sau este defectat de clint il pot repara la un service care nu are de aface cu furnizorul meu, printr-un contract de colaborare ? Daca da, trebuie stipulat in actele firmei ?
Da, puteti sa faceti un contract de colaborare cu un service in care negociati clauzele care va convin. Va recomand sa aveti langa dvs. un jurist.

Alte discuții în legătură

Cod caen stanbogdan23 stanbogdan23 Am si eu o nelamurire: Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)