Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care face comert sub aceeasi denumire a societati comerciale , i se aplica vreun cod caen ? avand in vedere ca se obtine profit din reparatiile jucariilor in cazul in care jucaria defecta este provocata de client sau este iesita din garantie.
Daca fac comert cu jucarii si nu am propriul service pt reparati, pot face un contract de colaborare cu un service? exemplu: Eu comercializez produse de la firma x , iar firma x imi ofera garantie 30 de zile.... le pot trimite inapoi la furnizor pt reparatie sau eventual pt schimb. Dar in cazul in care produsul este iesit din garantie sau este defectat de clint il pot repara la un service care nu are de aface cu furnizorul meu, printr-un contract de colaborare ? Daca da, trebuie stipulat in actele firmei ?
Cod caen
stanbogdan23
Am si eu o nelamurire:
Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)