avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

4765 - Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine

Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care face comert sub aceeasi denumire a societati comerciale , i se aplica vreun cod caen ? avand in vedere ca se obtine profit din reparatiile jucariilor in cazul in care jucaria defecta este provocata de client sau este iesita din garantie.
Cel mai recent răspuns: stanbogdan23 , utilizator 06:48, 10 Aprilie 2012
Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen stanbogdan23 stanbogdan23 Am si eu o nelamurire: Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)