avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana care beneficiaza de ajutor social se poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana care beneficiaza de ajutor social se poate angaja in strainatate?

o persoana care beneficiaza in tara de ajutor social in urma decesul sotului politist (nu pensie) se poate angaja cu forme legale in strainatate?

Alte discuții în legătură

Ajutor in caz de deces al unui parinte marialexia marialexia Acum cateva zile mi-a decedat tatal,am dreptul la un ajutor din partea angajatorului ,tinand cont ca sunt in concediu de ingrijire a copilului .Am fost la ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces fluffy83 fluffy83 Buna ziua. As vrea sa stiu daca un angajat al Politiei locale are dreptul la ajutor de deces in cazul decesului unuia din parinti si in ce suma (vezi toată discuția)
Ajutor deces Brianna66 Brianna66 Buna ziua. Daca stie cineva va rog sa-mi raspundeti. In cazul cand o persoana salariata a decedat (59), mai beneficiaza cineva din familia lui de ajutorul de ... (vezi toată discuția)