avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

Buna ziua.Am luat un credit de la o banca acum 5-6 ani,de 100 mil.Nu i-am mai restituit.Am fost sunat primele luni,apoi am fost dat la o firma de recuperatori,care nu m-au cautat.Nu am nimic pe numele meu ,momentan,dar as dori sa imi achizitionez o casa.Exista posibilitatea sa mi-o ia?Am auzit varianta ca s-ar prescrie acel credit,dar nu stiu nimic concret!Creditul l-am luat cu o adeverinta de salariu si nu am girat cu nimic!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 13:19, 9 Aprilie 2012
Daca au trecut 3 ani de la ultima intrerupere a termenului de prescriptie, atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme. Daca nu, atunci au voie sa va execute toate bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se subscrie un imprumut bancar? kinderashh kinderashh Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la un imprumut bancar...am facut un credit de nevoi personale pe o perioada de 10 ani, am platit numai 5 sau 6 rate ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)