avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme leasing

buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu rezolvarea unei probleme:am avut un logan in leasing la care am platit aprox.2 ani din 6ani dupa care nu am mai platit si masina a fost ridicata de cai de la leasing.Contractul a fost predat la o firma de recuperari -ei spun ca ar fi de plata 38000lei,daca nu se plateste intermen de 10 zile se executa silit.ce ma sfatuiti sa fac?va rog din suflet sa-mi raspundeti.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Leasing amol amol am avut un contract de leasing pentru un logan din anul 2008.in urma neplatii ratelor contractul a fost reziliat si masina a fost ridicata in anul 2009.acum ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii leasing cristian A. cristian A. Buna seara . Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urm . situatie : acum trei ani am predat autoturismul luat in leasing de la IFN din cauza ca nu ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari KLAUDIIA KLAUDIIA Buna ziua. Am o problema foarte mare la care caut raspuns de foarte mult timp. Am avut o masina achizitionata prin leasing pe care nu am mai putut sa o ... (vezi toată discuția)