avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii leasing

Buna seara . Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urm . situatie : acum trei ani am predat autoturismul luat in leasing de la IFN din cauza ca nu am mai avut posibilitatea de a plati ratele. Ultimele 4 rate care cumulau aprox. 5000ron nu le-am mai platit si ca urmare am fost somat sa predau masina , lucru care l-am si facut . Desi am platit un avans de 2000 euro , am predat si masina, acum am primit(dupa 3ani si ceva) o somatie din partea [firma recuperari creante] sa platesc in termen de 2 saptamani suma de 11.000 ron drept datorii catre IFN , preluate de [ firma] ! Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Executare silita - leasing auto- urgent! vera.sandu vera.sandu cum ma poate executa o firma de leasing atata timp cat eu am predat masina inapoi in 15.11.2008? nu au trimis nici o somatie sau notificare timp de un an si 4 ... (vezi toată discuția)
Restanta leasing-executare silita deab deab executare silita... Data publicarii: Luni, 4 Iulie 2011, 15:03 Va rog sa-mi dati un raspuns urgent! Cineva din familie a achizitionat in 2009 un auto marca ... (vezi toată discuția)
Leasing masina - proces pierdut SAlex123 SAlex123 Buna ziua, Acum un an am avut un accident cu masina, rezultand intr-o dauna totala. Masina a fost achizitionata in anul 2009 Noiembrie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)