avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare statut ong la intrare de noi membri
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare statut ong la intrare de noi membri

Buna ziua, am un ong si a iesit o persoana din statut si intra o alta persoana, care sunt actele necesare care trebuiesc inaintate la judecatorie.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: argeseanul01 , utilizator 14:30, 10 Aprilie 2012
Adunarea generala a membrilor asociatiei.
Puteti sa fiti putin mai explicita va rog?
Lista cu membrii fondatori, deci cei care au fost la infiintare ramane asa. Daca o persoana doreste sa renunte la calitatea de membru al respectivului ong, depune o cerere prin care renunta la functia pe care o detine in organele de conducere si la calitatea de membru incepand din data de .... De asemenea va intra cealalta persoana printr-o cerere de primire in ong, cu o data anterioara celeilalte pentru ca asociatia sa nu ramana cu mai putin de 3 membrii, asa cum prevede legea. Se convoaca adunarea generala pentru alegerea organelor de conducere, se completeaza procesul verbal al adunarii generale si dupa aceea se inregistreaza la judecatorie noile organe de conducere.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare statut ong ligiasofroniei ligiasofroniei Buna ziua. Suntem un ONG infiintat in 2012.Dorim sa adaugam inca un numar de membrii pe langa cei 5 fondatori, deoarece 3 dintre ei intentioneaza sa ... (vezi toată discuția)
Demisie membru fondator ong Radu_Lucian Radu_Lucian Buna ziua, Sunt membru fondator al unui ONG, in cazul in care vreau sa ma rup de acest ONG ce ar trebui sa fac si as vrea sa mai stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Retragere membru asociatie - atragere nou membru crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am o asociatie in care suntem 3 membri - ma intereseaza ca unul din membri sa iasa deci sa se retraga si sa intre unul nou - pentru a nu se ... (vezi toată discuția)