avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incredintare acte personale unei terte persoane: pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incredintare acte personale unei terte persoane: pot fi folosite copiile in alte scopuri?

MI-au fost cerute sub forma scanata niste documente personale (C.I.,acte studii.caziere) de catre o firma in vederea gasirii unui loc de munca.Doresc sa stiu daca si in ce fel pot fi folosite acestea in alte scopuri decat cele specificate.E bine sa le trimit?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:55, 10 Aprilie 2012
Practica de zi cu zi ,demonstreaza ca sunt situatii in care datele personale din CI pot fi utilizate si in scopuri mai mult sau mai putin legale
Daca firma este autorizata nu aveti de ce sa va faceti probleme, in opinia mea.
Faceti fotocopii dupa acte, dati cu pasta corectoare / stergeti CNP-ul si trimiteti-le fara grija sau scanati copiile pe care nu se vede CNP.

Pe forum sunt mai multe discutii din care aflati cum puteti verifica firma.

De exemplu:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie ci aura_pirva35 aura_pirva35 Buna ziua. Am trimis CV-ul la o firma de recrutare pentru munca in strainatate acum o luna,iar astazi am primit raspunsul insa mi se solicita sa trimit prin ... (vezi toată discuția)
Buletin provizoriu in alt judet decat domiciliul Gustave Gustave Am nevoie de un buletin provizoriu ca sa imi refac cateva acte (card, legitimatie de student) pentru ca ulterior sa pot merge in judetul in care domiciliez sa ... (vezi toată discuția)
Halal site ContSters301306 ContSters301306 trag concluzii dupa aprox. o luna de zile si am ajuns la concluzia ca site-ul asta este exact ca si realitatea : un fals plin de oameni fara valoare , ca sa nu ... (vezi toată discuția)