avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un functionar public cu statut special poate lucra in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un functionar public cu statut special poate lucra in alt domeniu fara sa fie platit?

Functionarul public cu statut special poate desfasura o alta activitate fara sa fie retribuit ,platit etc. daca da in baza caror legi
ATENTIE NU DORESC SA FIU PLATIT DE NICI O CULOARE
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 9 Aprilie 2012
Voluntariatul nu se incadreaza in activitatile remunerate, deci nu poate fi vorba nici de interdictii sau incompatibilitati cu functia detinuta deja.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
avvalentina, utilizator
voluntariat se considera si la munca fizica nu doar bone si alte ong uri
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
ContSters248630, utilizator
Voluntariatul se poate face la o persoana juridică de drept public sau o persoana juridică de drept privat, fără scop patrimonial si in urmatoarele domenii : asistenţa şi serviciile sociale, protecţia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de învăţământ, ştiinţific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protecţie a mediului, social şi comunitar şi altele asemenea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? robitza78 robitza78 buna seara am si eu o intrebare ,daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? si daca da in anumite domenii sau ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil si voluntariatul Mihaela.Marin Mihaela.Marin O mamica aflata in concediu de crestere copil, poate sa presteze servicii fara plata printr-un contract de voluntariat, pastrandu-si in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat. raulgonzales raulgonzales Se poate incheia un contract de voluntariat de catre un ONG cu o persoana pentru desfasurarea unei activitati educative?(0 ora pe saptamina) Ce activitati se ... (vezi toată discuția)