avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rectificativa declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rectificativa declaratia 394

In declaratia 394 aferenta lunii ianuarie 2012, depusa in februarie 2012, am gresit selectand in graba pentru trei pozitii L(livrari) in loc de A(achizitii). Am observat doar astazi 9 aprilie 2012. Pentru a corecta greseala mai depun inca o data (acum corect) declaratia?
Cel mai recent răspuns: catalinadana , utilizator 20:58, 9 Aprilie 2012
Da, declaratia depusa ulterior se considera cea corecta:)
Multumesc Velia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația 300 si 394 depuse greșit. le pot anula? Petrovic Petrovic Sunt PFA în sistem real, plătitor de TVA, cu perioada fiscală trimistrială. În mai acest an depus o declarație 300 și 394 pentru ianuarie 2020 (anul ... (vezi toată discuția)
D394_semestrul ii 2011 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Declaratia 394 trebuie sa contina si achizitiile cu taxare inversa efectuate pe teritoriul Romaniei? Si cele intracomunitare? Multumesc anticipat pt. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 enachemariana_2007 enachemariana_2007 Societate platitoare de tva pana in luna ianuarie inclusiv a anului 2011.In februarie a devenit neplatitoare de TVA cf.legii.Am uitat sa depun declaratia 394 ... (vezi toată discuția)