avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legislatie necunoscuta, probabil aviz de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legislatie necunoscuta, probabil aviz de mediu

Pe un teren denivelat sunt mai multe proprietati, inclusiv o parte dintr-un cimitir.
Zona joasa a acelui teren acumuleaza frecvent apa (se transforma intr-o balta).
Unul dintre proprietari s-a apucat - in ultimul timp - sa-si niveleze terenul la inaltimea maxima, evident umpland partea de groapa care-i revenea cu pamant. Zeci de masini cu pamant au umplut si continua sa umple groapa cu pamant, strict pe o singura proprietate. Intrebare : cine avizeaza asa ceva ?
Toti ceilalti vecini si proprietari au acum - in fundul gradinilor lor - un mal de pamant de aproape 10 m inaltime. E normal asa ceva ? Cine da avize pentru asa ceva si unde/cum s-ar putea verifica daca aceste avize exista ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Helesteul vecinului imi creeaza probleme crision crision buna seara.am apelat la dvs.deoarece nu am posibilitatea sa cer o consultatie la un jurist sau avocat.am un vecin care are in curtea sa un helesteu care este ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Vecini care schimba cursul apei anna34 anna34 Buna ziua. Am o casa la tara si prin spatele acestei case este un foarte mic parau, care seaca total cand e cald iar cand ploua apa se scurge prin 2 gradini ... (vezi toată discuția)