avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... organizatie de tip C.A.R.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

organizatie de tip C.A.R.

daca stiti cumva ce acte normative reglementeaza activitatea unei organizatii de tip C.A.R. (casa de ajutor reciproc) a unei societati comerciale?Am girat o persoana care a contractat un imprumut si apoi a fost diponibilizata cu plati compensatorii si totusi nu si-a achitat si acest imprumut.Acum mi se retine mie ca girant rata respectiva si as vrea sa stiu cum pot actiona ca sa imi recuperez banii de la persoana respectiva.

Alte discuții în legătură

Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a ... Miliana Miliana Buna ziua, Fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a semnat ca girant pentru un imprumut (in anul 2018) unei persoane care nu si-a platiti la timp ... (vezi toată discuția)
Executare silita IonD IonD Buna ziua, Va solicit ajutorul privind urmatoarea speta: Suntem 4 giranti la un Contract de imprumut prin C.A.R., pentru un pensionar. ... (vezi toată discuția)