Buna ziua, o sa incep cu inceputul. In ianuarie 2010 am circulat cu nr rosii expirate, dosarul a ajuns la procuror iar in luna iunie am primit NUP, amenda administrativa si suspendarea carnetului 3 luni de zile . In luna iulie am circulat cu carnetul suspendat, dosarul a ajuns in instanta si am fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare, termen de proba 2 ani si 6 luni si anularea carnetului de conducere cat b+e, c+e. Dupa exact 1 an de zile de la pronuntarea sentintei am dat din nou pt carnet l-am luat din prima incercare iar recent am cumparat o masina cu nr straine care la controlul in trafic al unui echipaj de politie s-a dovedit a fi radiata. La ce sa ma astept ce va dispune procurorul ? #-o
trebuie sa se dovedeasca intentia - adica faptul ca stiati ca este radiata masina.
cazul Dvs este grav, eu recomand sa anagajati un avocat. Fapta aceasta se pedepseste cu inchisoarea si sunteti la a treia abatare + este posibila revocarea suspendarii pedepsei.
In general, daca va aparati cum trebuie ar trebui sa primiti tot o pedeapsa cu suspendarea, dar nimic nu e sigur (si bineinteles eu nu cunosc toate chichitele dosarului)
Multumesc pt raspunsul rapid, eu nu am avut nicio intentie adica masina a fost cumparata cu buna credinta in aceiasi zi in care am fost prins iar agentii care m-au oprit au zis sa aduc contractul de vanzare-cumparare in care scrie clar ca masina are toate actele valabile, din cate retin eu au zis ca daca aduc acel contract politia va dispune procurorului NUP pt ca am fost cumparator de buna credinta