avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinte curs calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinte curs calificare

Buna ziua.
Se poate modifica functia unui angajat numai in baza adeverintei ce atesta faptul ca respectivul angajat urmeaza un anumit curs de calificare, sau modificarea poate fi facuta numai atunci cand avem diploma in mana.
Cel mai recent răspuns: Andrei Gica , utilizator 13:25, 11 Aprilie 2012
Modificarea se poate face dupa absolvirea cursului. Adeverinta doar atesta faptul ca urmati niste ore de pregatire.
Modificarea functiei se poate face dupa obtinerea certificatului sau a diplomei de calificare in domeniul respectiv.
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare CristineO CristineO Fiul meu a absolvit un curs de electrician, de la curs s-a eliberat o adeverinta cum ca a facut cursul de electrician, semnat, parafat de firma respectiva. ... (vezi toată discuția)
E valabila la angajator adeverinta de absolvire? mirela_74 mirela_74 am si eu o neclaritate.....angajatorul meu nu vrea sa-mi ia in considerare studiile de master pe motiv ca am adeverinta de absolvire nu diploma de absolvire si ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor un lucru greu de obtinut in romania tara tuturor "posibilitatior" alexandra_ism alexandra_ism Ar trebui cred sa adaug acest subiect la lista de anomalii, pentru ca eu una asa ceva nu am cum sa concep , (tin sa fac stiut faptul ca nu sunt de ... (vezi toată discuția)