avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Fiul meu a absolvit un curs de electrician, de la curs s-a eliberat o adeverinta cum ca a facut cursul de electrician, semnat, parafat de firma respectiva. Acum a gasit de lucru la o firma, dar doamna de la resurse umane, nu vrea sa-i faca angajarea de cit cu diploma. Mentionez ca diplomele inca nu sunt gata. Va rog sa-mi spuneti de ce nu se poate sau nu se vrea sa se faca angajarea pe baza adeverintei care tine locul diplomei. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 15:12, 27 Iunie 2016
Mai repede este faptul ca nu se doreste angajarea in lipsa diplomei/certificatului de absolvire a cursului de electrician.
Si eu sunt de aceeasi parere,la prima "citire",ca nu se doreste angajarea persoanei respective,atata timp cat se cunoaste ca o adeverinta care este eliberata de firma care a organizat cursul si care atesta faptul ca respectivul a absolvit un curs de calificare tine loc de diploma (eu cred ca mai curand e vorba de un certificat )pana la eliberarea acesteia.
Ma gandesc ca nu cumva sa fie nevoie a se vedea daca cursul e autorizat ANC si acest aspect sa nu reiasa din acea adeverinta(doar o supozitie,eliminand reaua credinta a angajatorului respectiv)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila la angajator adeverinta de absolvire? mirela_74 mirela_74 am si eu o neclaritate.....angajatorul meu nu vrea sa-mi ia in considerare studiile de master pe motiv ca am adeverinta de absolvire nu diploma de absolvire si ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinte curs calificare Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Se poate modifica functia unui angajat numai in baza adeverintei ce atesta faptul ca respectivul angajat urmeaza un anumit curs de calificare, sau ... (vezi toată discuția)