avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plecare fara aviz pe materialul lemnos !
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plecare fara aviz pe materialul lemnos !

Buna ziua ! Pe scurt va explic despre ce este vorba,am incarcat un tir de lemn pe care urma sa-l platesc a 2a zi deoarece nu aveam decit forinti la mine,de comun acord cu propietarul lemnului am stabilit ca sa-mi de-a avizul a 2 zi cind vin cu Ron. Doar ca el nu a incarcat tirul asa cum ne-am inteles adica 45 metri steri si mai avea sa-mi dea o diferenta de 300 ron de la un alt transport ce l-am efectuat pt el.
In conditiile acestea i-am solicitat sa-mi dea diferenta de lemn si suma restanta si eu o sa-i platesc lemnul adica 5000 ron cum ne-am inteles.Binenteles nu a fost de acord,eu m-am dus la Politie sa le explic ce sa intimplat si ca nu pot sa tin tirul incarcat pt ca eu am curse de efectuat,acestia au spus ca nu au ce sa-mi faca sa ma descurc. Dupa o saptamina propietarul lemnului sa dus la politie si m-a reclamat pt furt. M-a sunat politistul din loc respectiva si i-am explicat cum stau lucruriile si ca dau oricind o declaratie cum sa intimplat dar ca nu poate fi nici vorba de furt deasemenea cu mine era si soferul meu care stia de intelegerea noastra.
Intrebarea mea este ce ese poate face in conditiile date , eu am sa vind lemnul pt ca trebuie sa eliberez camionul.

Alte discuții în legătură

Sofer tir acuzat de furt bscrst bscrst Buna seara! Sotul meu este sofer pe tir si realizeaza de cativa ani curse externe. Acum a fost trimis in Treviso-Italia sa incarce camionul pentru a se ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca? Iulian-Vasile Iulian-Vasile Buna ziua.Doresc sa intreb daca se poate face ceva in cazul meu,deoarece eu ma consider neindreptatit.Iata faptele:sint angajat la o societate romana de ... (vezi toată discuția)
Furt de motorina soferi - societate de transport bortoi bortoi Buna ziua. Sunt intr-o dilema referitoare la conditiile de recuperare a prejudiciului efectuat de soferii angajati la firma noastra. In ultimul timp (desi ... (vezi toată discuția)