avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un PFA, pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un PFA, pot beneficia de indemnizatie de somaj?

Buna ziua.

Am un pfa din 2010. Doar in acel an am emis facturi, care sunt incasate partial.
Diferenta nu stiu daca o voi mai recupera.
Alte facturi nu am emis si nici nu voi emite.

In acelasi timp, am fost si angajata iar acum sunt somera.

Imi pot depunde actele pt somaj avand in vedere ca am acel pfa? pe care nu voi mai avea venituri, insa mai am de incasat din 2010 o plata, dar pe care nu cred ca o voi mai incasa.

Multumesc!
Andreea

Alte discuții în legătură

Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Pfa - radiere si depunere du Madelines22 Madelines22 Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu radierea si depundere DU unui PFA. Sunt incepatoare si as dori sa aflu si parerea dvs., desi deja colaborez cu ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in decembrie, incasare in ianuarie FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am o intrebare care cred ca este \"la moda\" la inceput de an. Sunt PFA si prestez servicii catre o firma din UE, cu contract, inregistrat in ... (vezi toată discuția)