avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare taxa jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare taxa jocuri de noroc

buna ziua.
va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
am o societate cu obiect de activitate jocuri de noroc.
plata licentei s-a facut pe data de 25.03.2012 pentru trimestrul urmator(taxa pentru organizare si exploatare JN).
intrebarea mea ar fi ce perioada de raportare trebuie trecuta in declaratia 100?
mentionez ca scadenta am trecut-o 25.03.2012=data platii.
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contab. jocuri de noroc PUFACONT PUFACONT Cum se tine evid. contab. pentru jocuri de noroc, cum se impoziteaza venitul? cum se conteaza in ce grupa de venit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Plata taxe jocuri noroc brook3013 brook3013 Buna ziua, As avea si eu doua nelamuriri: Care sunt taxele care se platesc pentru jocurile de noroc? Cum se platesc: lunar sau trimestrial? Multumesc (vezi toată discuția)
Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)