avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... razgandire inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

razgandire inainte de divort

dupa 13 ani de casatorie am am hotarat sa divortam de comun acord, el a anagajat un avocat care a intocmit toate formularele respective cu care la acel moment am fost de acord,am semnat actele ,am fost impreuna la judecatorie pt ale depune si primul nostru termen a fost in 11 luni de zile,doar ca intre timp unele lucruri s-au schimbat si eu numai sunt de acord ,ideea este ca nu ma pot prezenta, as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma pot prezenta desi am semnat ca sunt de acord?
Nu va puteti prezenta la termen sau nu mai vreti sa divortati?
nu ma pot prezenta momentan nu sunt in tara
Faceti dovada faptului ca nu va puteti prezenta pentru ca nu sunteti in tara si ca insistati in desfacerea casatoriei prin acord. Va puteti desemna si un mandatar in acest sens, care insa va trebui sa prezinte instantei procura autentificata din partea dumneavoastra.
e prea tarziu sa mai pot desemna pe cineva ,termenul este maine,vreau doar sa stiu daca sunt consecinte grave cum ar fi o amenda sau un eventual dosar penal ceva de genul , nu ma pricep la astea insa avocata lui ar fi zis ceva de o amenda...ms frumos
Nu va fi vorba despre un eventual dosar penal pentru neprezentarea la un termen de judecata ...

Alte discuții în legătură

Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)
Citatie de la politia de proximitate alexlipo88 alexlipo88 Buna ziua, Am primit prin posta o citatie privind chemarea la organul de politie a unei persoane din familie in calitate de faptuitor pentru ziua de 9 ... (vezi toată discuția)
Divort prin mandatar ContSters209264 ContSters209264 Buna ziua! Am o intrebare: locuiesc in Anglia de mai bine de 3 ani cu fiica mea care are 26 ani. Vreau sa divortez rapid. Nu am nevoie de nimic din bunurile ... (vezi toată discuția)