dupa 13 ani de casatorie am am hotarat sa divortam de comun acord, el a anagajat un avocat care a intocmit toate formularele respective cu care la acel moment am fost de acord,am semnat actele ,am fost impreuna la judecatorie pt ale depune si primul nostru termen a fost in 11 luni de zile,doar ca intre timp unele lucruri s-au schimbat si eu numai sunt de acord ,ideea este ca nu ma pot prezenta, as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma pot prezenta desi am semnat ca sunt de acord?
Faceti dovada faptului ca nu va puteti prezenta pentru ca nu sunteti in tara si ca insistati in desfacerea casatoriei prin acord. Va puteti desemna si un mandatar in acest sens, care insa va trebui sa prezinte instantei procura autentificata din partea dumneavoastra.
e prea tarziu sa mai pot desemna pe cineva ,termenul este maine,vreau doar sa stiu daca sunt consecinte grave cum ar fi o amenda sau un eventual dosar penal ceva de genul , nu ma pricep la astea insa avocata lui ar fi zis ceva de o amenda...ms frumos
Nu va fi vorba despre un eventual dosar penal pentru neprezentarea la un termen de judecata ...
Alte discuții în legătură
Amanare proces
ilarion184
Buna ziua ,
Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)