Buna ziua ,
Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu iar eu sunt in constanta si procesu se desfasoara la Buftea Ilfov si nu pot sa ajung se poate amana pe alta data ? Si cum ? Sa sun la ei sa le explic de ce nu pot ajunge ?
Totusi eu i-am dat in judecata e aiurea sa nu ma prezint dar chiar nu pot pe 22 . Sau daca nu ma prezint se amana singur sau mi se da direct sentinta ? adica amenda si suspendarea pe 2 luni a permisului ? Multumesc frumos
Daca aveti un motiv intemeiat, depuneti cerere scrisa si cereti amanarea procesului la o data ulterioara.Atentie , trebuie sa dovediti de ce nu v-ati putut prezenta la proces.Este posibil sa vi se respinga actiunea pentru neprezentare.
Odata cu cerea depuneti si o copie dupa adeverinta medicala. Trimiteti prin posta cu confirmare de primire la dosar nr....., sau daca termenul e scurt , prin curier.
Intervenient fortat
Stenczel
Am avut un accident minor rutier,iar asiguratorul meu nu a achitat paguba.Am primit citatie de la tribunal ca trebuie sa ma prezint ca intervenient forțat si ... (vezi toată discuția)