avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amanare proces
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amanare proces

Buna ziua ,
Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu iar eu sunt in constanta si procesu se desfasoara la Buftea Ilfov si nu pot sa ajung se poate amana pe alta data ? Si cum ? Sa sun la ei sa le explic de ce nu pot ajunge ?
Totusi eu i-am dat in judecata e aiurea sa nu ma prezint dar chiar nu pot pe 22 . Sau daca nu ma prezint se amana singur sau mi se da direct sentinta ? adica amenda si suspendarea pe 2 luni a permisului ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:33, 20 Septembrie 2010
Daca aveti un motiv intemeiat, depuneti cerere scrisa si cereti amanarea procesului la o data ulterioara.Atentie , trebuie sa dovediti de ce nu v-ati putut prezenta la proces.Este posibil sa vi se respinga actiunea pentru neprezentare.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Si cum se depunde intampinare se poate prin telefon ?
Da am scutire medicala .
Odata cu cerea depuneti si o copie dupa adeverinta medicala. Trimiteti prin posta cu confirmare de primire la dosar nr....., sau daca termenul e scurt , prin curier.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
termenul e miercuri ...
Ma puteti ajuta ce trebuie sa trimit ?
v-am raspuns in mesaj privat

Alte discuții în legătură

Intervenient fortat Stenczel Stenczel Am avut un accident minor rutier,iar asiguratorul meu nu a achitat paguba.Am primit citatie de la tribunal ca trebuie sa ma prezint ca intervenient forțat si ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o amanare intr-un litigiu de munca? croco_madness croco_madness am un termen la care trebuie sa ma prezint pe data de 22 mai la curtea de apel tg ms. si nu sunt inca pregatit si nici nu pot sa ajung, cum pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen intr-un proces? ionelz ionelz Buna ziua. Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen intr-un proces? Am avut la cineva un spatiu comercial inchiriat, am bagat multi bani in el, am ... (vezi toată discuția)