avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot obtine o amanare intr-un litigiu de munca?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot obtine o amanare intr-un litigiu de munca?

am un termen la care trebuie sa ma prezint pe data de 22 mai la curtea de apel tg ms. si nu sunt inca pregatit si nici nu pot sa ajung, cum pot sa obtin o amanare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:18, 18 Mai 2012
Solicitati in scris amanarea judecarii cauzei pentru a va putea angaja un aparator.Trimiteti cererea prin fax la Curtea de Apel Tg.Mures.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
andymaurul, utilizator
Nu stiu cum este in Tg Mures, dar in Bucuresti de multe ori se resping cererile astea.
Depinde de data la care a fost citat, de calitatea in proces, daca se opune partea adversa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)
Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)