avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intervenient fortat

Am avut un accident minor rutier,iar asiguratorul meu nu a achitat paguba.Am primit citatie de la tribunal ca trebuie sa ma prezint ca intervenient forțat si sa înaintez o întâmpinare.Sincer nu stiu ce trebuie sa fac,asigurarea a fost valabilă,am facut hârtia pe cale amiabilă si acum nu stiu ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:04, 13 Iunie 2020
Puteți să nu faceți nimic, citarea Dvs, este obligatorie dar nu sunteți pârât și nu de la Dvs. se cer pretențiile.
Dacă doriți, puteți depunde întâmpinare, în care să scrieți exact ce ați spus și aici.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns,în cazul în care nu fac întâmpinarea,doar ma prezint la proces nu primesc amenda pt ca nu am făcut întâmpinare?
Nu primiti amenda. In schimb, recomand sa depuneti intampinare fara sa mai pierdeti vremea si sa va prezentati la procesu. In cuprinsul intampinarii puteti solicita judecarea in lipsa. Nu vad de ce ati pierde timpul cu plimbatul pe la instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Valabilitate Întâmpinare în cadrul unui proces alin_4u alin_4u Bună ziua, Doresc să ştiu dacă o întâmpinare depusă într-un proces în care am fost citat iniţial ca intervenient forţat are valabilitate la ... (vezi toată discuția)