avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cine suntem noi, romanii?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cine suntem noi, romanii?

Salutare asa cum am mai discutat despre legile lui zalmolxe,despre legile universului, si asa cum am fost intrebat cand imi spun eu parerea,am raspuns prin diferite link-uri care unele au fost sterse altele mutate, e.t.cX-(.
sincer eu inca cercetez asta pentru cultura mea generala,imi ocup timpul liber pentru dezvoltarea spirituala si va recomand sa luam aminte si sa nu mai plecam capul in fata oricui strain in tara noastra.
Trebuie sa intelegem scopul nostru,si sincer scopul nostru nu este de a ne face rau reciproc,de a avea lucruri materiale doar pentru noi, cum putem sa ne nunim comunitate atata timp cand ne bucuram de raul apropiatilor nostrii?
Oare credem ca asta e scopul nostru?.
Sa invatam copii nostri cine suntem de fapt,sa nu se considere mai prejos de nimeni.
Cuvintele nu mai au sens dar sa gandim mai profund,sa ne uitam in adancimea inimilor noastre.
straini ne fura tot ce avem si noi suntem ocupati cu viata de zi cu zi adica plecam capul si nu comentam,marile compani fac bani pe spinarea noastra si noi nu comentam nimic, oare mai suntem romani??

va recomand sa vizionati acest clip si sa comentati daca aveti ceva de spus

[ link extern ] :
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 21:41, 15 Mai 2012
si pentru cei care iubesc neamul romanesc vizionati acest link [ link extern ] :
BOGDAN EUGEN a scris:

si pentru cei care iubesc neamul romanesc vizionati acest link [ link extern ] :


si pentru ci care au facut armata si sotiile lor, sa nu uitam de unde se trage sananta de stejar care reprezinta armata romana si scutul dacilor [ link extern ]
Ce nu stim noi, ce nu vedem cu adevarat la acest popor si la aceasta tara vin alti sa ne arate, sa ne uitam la acest documentar superb.
[ link extern ] :
pentru seri linistite si nopti in singuratate, pentru cei ce stiu ca suntem formati din TRUP, SUFLET SI SPIRIT, si pentru cei ce nu au uitat ca sensul in viata nu este strangerea bunurilor si a banilor etc:love2:
[ link extern ]

sa ascultam in liniste :tomato:

DACIA PREISTORICA - documentar

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Eroii nu mor niciodata! Anna2010 Anna2010 Sincer o spun ca sa vedem rezultate cu adevarat pozitive va trebui sa ne scufundam de tot in gropa pentru ca romanul nu a fost si nici nu a fost unit niciodata ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Hai sa stam in adevar Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru A fost o data ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar povesti... la inceputul secolului trecut o Romanie... inca neintregita, cu un popor inca \\"nedospit\\" ... (vezi toată discuția)