avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare salariu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare salariu?

buna...as dori sa aflu noile reglementari ale impozitarilor pe salariu persoanelor cu legea 341...multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 18:05, 16 Aprilie 2012
Codul fiscal are un singur articol referitor la Legea nr.341/2004, ceea ce inseamna ca impozitul pe salarii se plateste normal, cu cota de 16%, ca la toti angajatii.

ART. 284
(2) Persoanele prevãzute la art. 3 alin. (1) lit. b) şi art. 4 alin. (1) din Legea
recunoştinţei faţã de eroii-martiri şi luptãtorii care au contribuit la victoria Revoluţiei
române din decembrie 1989 nr. 341/2004, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I,
nr. 654 din 20 iulie 2004, nu datoreazã:
a) impozitul pe clãdiri pentru locuinţa situatã la adresa de domiciliu;
b) impozitul pe teren aferent clãdirii prevãzute la lit. a);
c) impozitul pe mijloacele de transport aferent unui singur autoturism tip hycomat sau a unui mototriciclu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu brevet de revolutionar corisun24 corisun24 Buna ziua Ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea intrebare : de ce taxe este scutita o persoana care are brevet de revelotionar la angajare. Precizez ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit in baza l 341 cfelicia cfelicia Buna ziua.In anul 1991 am obtinut o scutire de impozit pe o locuinta in baza legii 341. La acea adresa am avut domiciliul pana in anul 2009, apoi mi-am ... (vezi toată discuția)