avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea privind construirea caselor invecinate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea privind construirea caselor invecinate

in curtea vecina vor sa construiasca o casa si m-ar interesa care este distanta legala intre cele doua cladiri.Specific ca zidul dinspre vecin nu are geamuri.
Cel mai recent răspuns: nagysilvia , utilizator 19:09, 10 Aprilie 2012
nagysilvia a scris:

in curtea vecina vor sa construiasca o casa si m-ar interesa care este distanta legala intre cele doua cladiri.Specific ca zidul dinspre vecin nu are geamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre constructii uXenavY uXenavY Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma depaseste si ma streseaza la maxim.Pe scurt ,acum cativa ani am cumparat o casa si jumatate din terenul ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)