avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Studii medii sau superioare
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Studii medii sau superioare

Cum este considerat un candidat care participa la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii medii daca are absolvita Facultatea de Stiinte politice cu studii superioare sau nu ?

Alte discuții în legătură

Post in urma examen sng RamonaCristiana RamonaCristiana Buna ziua, Am inteles ca dupa parcurgerea cursurilor si absolvirea SNG iti gasesti rapid de lucru.Este adevarat?Esti repartizat imediat pe un post sau e ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)