avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Post in urma examen SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Post in urma examen SNG

Buna ziua,
Am inteles ca dupa parcurgerea cursurilor si absolvirea SNG iti gasesti rapid de lucru.Este adevarat?Esti repartizat imediat pe un post sau e vorba,ca in multe alte domenii,de existenta unor relatii(pile) pentru a atinge reusita?

Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: aisa4ever , utilizator 17:00, 18 Iunie 2012
NU ,de data asta ai postul prin repartitie in functie de medie ,nu ai nevoie decat de o medie buna de absolvire ca sa poti sa iti alegi ca altfel poti ajunge departe de casa rau .
Multumes pentru raspuns.Ai cunostinta daca fiind absolventa a facultatii de Stiinte Politice pot urma cursurile SNG?Sau am nevoie neaparat de absolvirea Facultatii de Drept?

O seara buna!
din cite stiu numai abs de drept ,dar intreaba la sng poate s-a achimbat ceva
bafta
Da, poti sa participi la examenul de la SNG, dar pentru categoria de grefieri cu studii medii, categorie unde se pot inscrie atat persoane doar cu diploma de Bacalaureat cat si licentiatii in alte domenii decat Dreptul. Pentru a participa la concursul pentru grefieri cu studii superioare trebuie sa fii absolvent al unei Facultati de Drept acreditate. Trebuie sa te interesezi de vor mai scoate astfel de posturi, de grefieri cu studii medii.
O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri roxana91 roxana91 Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng? nicole27 nicole27 Buna seara! Am ctv nelamuriri daca poate cnv. sa ma ajute...Eu am terminat fac. de geografie, ma pot inscrie la SNG? si daca da cum se procedeaza? ar trebui pe ... (vezi toată discuția)
Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)