avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Exercitarea atributiei de grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Exercitarea atributiei de grefier

Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in prezent sunt la cea de-a doua facultate, la drept in anul 2). Am sunat la Scoala de Grefieri iar doamnele de acolo, foarte grabite, iritate, enervate in 2 secude m-ai lamurit zicandu-mi ca nu e posibil. Totusi acolo pe site-ul oficial al Scolii Nationale de grefieri am gasit diferite anunturi si pentru cei care au studii medii.
O alta intrebare ar fi daca are cineva idee cand va avea lor urmatorul concurs pentru ocuparea unui loc pe post e grefier ( dar nu pentru un loc vacant ).
O seara placuta in continuare tututor.
PS: astept un mesaj aici sau pe mail-ul meu alexandru1990sm@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 14:30, 12 Iulie 2013
da ai dreptul sa te inscrii la posturile scoase la concurs pe studii medii. urmareste site-ul
[ link extern ]
da clic pe Curtea de Apel -> sectiunea concursuri pentru posturile vacante.

din ce ai scris mai sus inteleg ca nu vrei un post vacant pe durata determinata (post vacant = post liber, ne ocupat ce poate fi ocupat prin repartitie de absolventii SNG sau direct pe post)

posturile vacante sunt:
1. pe durata determinata pana la revenirea unui grefier din concediu crestere copil sau pe perioada incapacitatii de munca,
2. pe durata nedeterminata post neocupat de nimeni care este scos la concurs din lipsa de personal, altfel spus nu esti angajat pentru o perioada limitata de timp.

tu te poti angaja doar daca dai examen direct pe post, organizat de CA abia dupa ce termini facultatea de drept poti sa dai examen la SNG, deocamdata poti sa devii grefier doar daca dai examen pentru ocuparea posturilor vacante pentru persoane cu studii medii.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post in urma examen sng RamonaCristiana RamonaCristiana Buna ziua, Am inteles ca dupa parcurgerea cursurilor si absolvirea SNG iti gasesti rapid de lucru.Este adevarat?Esti repartizat imediat pe un post sau e ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng? nicole27 nicole27 Buna seara! Am ctv nelamuriri daca poate cnv. sa ma ajute...Eu am terminat fac. de geografie, ma pot inscrie la SNG? si daca da cum se procedeaza? ar trebui pe ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)