avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana fizica

ce acte as avea nevoie pt pf ca si electrician autorizat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 1 Decembrie 2008
Gasiti aici documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanelor fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv -daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica ... sorina1602 sorina1602 Daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica , o persoana fizica autorizata, o persoana cu interprindere individuala si o persoana cu ... (vezi toată discuția)