avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se poate intampla daca nici la al doilea termen nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se poate intampla daca nici la al doilea termen nu ma prezint?

buna seara!
As dori sa stiu ce se intampla daca nu pot ajunge la termen.
Sunt petent.
Mentionez ca este al doilea termen, nici la primul nu am putut sa ma prezint si nu am anuntat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:05, 11 Aprilie 2012
naspa..pt ca reclamantul construieste procesul
stiu, dar nu am putut. stii cumva ce se intampla?
Daca actiunea formulata este bine intemeiata,puteti sa nu va prezentati.Depuneti o cerere in care solicitati judecarea cauzei in lipsa dvs.in temeiul art 242 alin.2 Cpc. pentru a evita suspendarea judecarii.
am inteles. vroiam sa stiu daca poate fi vorba despre o amenda sau alte inconveniente.
singurul inconvenient e ca, fie va suspenda daca nu ati solicitat judecarea in lipsa, fie va respinge daca nu ati solicitat si dezbatut probatoriul..
amenda va poate aplica doar in situatia in care la termenul anterior ati solicitat amanare pe imposibilitate cum ca sunteti bolnav, punandu-va in vedere sa faceti dovada la acest temen..

Alte discuții în legătură

Cauza amanata kalinb kalinb Buna ziua, De cate ori se poate amana o cauza intr-un proces, avand acelasi motiv, \"Revenire cu adresa\" catre intimat? Eu am cerut si am motivat judecata ... (vezi toată discuția)
Este admisibila o cerere de suspendare conform art. 155 ind. 1 cod procedura civila formulata de reclamant? machis machis Potrivit art.155 ind.1 din c.pr.civ. instanţa poate suspenda judecata când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina ... (vezi toată discuția)
Suspendarea unei cauze secondary protocol secondary protocol Ce se intampla daca nici una din parti nu se prezinta la termenul de judecata(intr-un proces civil) si nici nu se depun documente? Din cate cunosc judecatorul ... (vezi toată discuția)