avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programul de lucru

am si eu o problema sunt angajat la o firma de reciclare ca operator sortare deseruri menajere si asimilabile si am punctu de lucru intrun magazin mare gen mall(colaborator de expl) si patronu meu mi_a faccut program de 10 ore zi 2 la munca 2 libere dupa care sefii de la mall mia comunicat sa stau 12 ore 2 zile 2 libere din diferite motive ca nu se face fata ca e treaba ....imi puteti da si mie un sfat ce sa fac sa ma duc la itm sa las capu plecat sau sa zic ca ei si sa fac ca mine pentru ca sefii mei ma p[lateste 8 ore pe zii 40 ore pe saptamana ajutatima va rog
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
roler, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 11 Aprilie 2012
Daca aveti programul de 12 ore/zi si lucrati 2 zile da , 2 zile nu .. atunci cu un simplu calcul reiese ca dvs lucrati 24 de ore in 4 zile ... si sunteti platita pentru 32 de ore (citez : sefii mei ma plateste 8 ore pe zii 40 ore pe saptamana ) ...

In c.i.m. trebuie prevazut ca aveti program de lucru inegal ...daca considerati ca se incalca legislatia muncii puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru luminita29 luminita29 Buna seara, As dori sa fac urmatorul program unui angajat prima zi 12:00-00:00 = 12 ore a doua zi 00:00-12:00 = 12 ore urmatoarele 2 zile libere = 48 ore ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru cu durata inegala NANETE NANETE Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o intrabare pe care am adresat-o pe mai multe forumuri si am obtinut nenumarate raspunsuri. imi dau astfel seama ca la ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)