Sunt angajata pe perioada determinata (3 luni ) si contractul imi expira pe 23 apr.2012. Din 23 feb si pana in prezent sunt in CM. Doresc sa stiu daca solicit concediu fara salariu pana la expirarea contractului mi se poate aproba cererea de catre angajator ?
Insa având în vedere că suntem în prezenţa unui caz de suspendare prin acordul părţilor, rezultă că angajatorul nu este obligat să acorde salariatului concediu fără plată.
Pentru un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni, in care angajatul pe parcursul derularii contractului a avut o perioada de concediu medical si la sfarsitul perioadei a solicitat si concediu fara salariu din motive personale, (angajatorul i-a aprbat cererea) ii poate afecta reluarea somajului (la angajare a venit din somaj) ?
Angajatorul spune :" "Va aducem la cunostinta faptul ca se aproba cererea dvs. de concediu fara plata pana la data de 20.04.2012., inregistrata cu nr. .....................
Totodata va instiintam ca la data de 22.04.2012 va inceteaza de drept contractul individual de munca in conformitate cu art. 56. i) din Codul Muncii." .
Somaj
speranta1977
Buna ziua, Sunt in somaj si vreau sa ma angajez iar angajatorul imi face carte de munca la patru ore pe perioada determinata de 3 luni. Daca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata
Erika13
Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele situatii:
-la cate zile de concediu fara plata (pt rezolvarea problemelor persoanle) am dreptul pe an (lucrez ... (vezi toată discuția)