avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Numar minim de angajati ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Numar minim de angajati ?

Daca imi deschid un srl cu un prieten si vrem sa fim si proprii angajati ai societati noastre petru a mai scuti din cheltuieli , este posibil ? este vorba de un magazin de jucari pt copii... ce organigrama minima trebuie sa indeplineasca orice srl... Pot fi si finantator , sa ams i functia de administrator si sa mai si lucrez in magazin ?
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 15:19, 26 Ianuarie 2015
da, puteti sa fiti si actionar si administrator si angajat
inca nu am terminat studiile superioare...sunt la facultate acreditata de stat , administrarea afacerilor,anul 3 , mai indeplinesc conditiile de administrator ? ce orgranigrama trebuie sa aiba acest Srl cu activitatea comert cu amananutul al jucariilor si jocurilor in magazinele specializate.? Ca-ti angajati trebuie sa aiba un srl
Nu exista nr minim sau maxim de salariati pentru SRL.
Doar SRL-D care solicita finantare are obligatia angajarii a minim 2 salariati.
Dvs cu studii medii absolvite puteti fi administrator si angajat.
Organigrama nu este deloc complicata are: actionariat,administrator si angajat in relatii de subordonare.
Stiu ca aceste lucruri se studiaza la facultatea mentionata.
deci nu m-i se impune un contabil obligatoriu ?
Daca sunteti amandoi asociatii studenti puteti sa va faceti firma fara taxe la registrul comertului. La domeniul ales de voi indicat ar fi sa aveti un contabil angajat.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Magazin cu produse tip plafar georgelus georgelus Vreau sa fac un magazin de vanzare a produselor naturale.Ce legi trebuie sa cunosc si ce produse pot vinde, fara a fi farmacist ? (vezi toată discuția)