Daca imi deschid un srl cu un prieten si vrem sa fim si proprii angajati ai societati noastre petru a mai scuti din cheltuieli , este posibil ? este vorba de un magazin de jucari pt copii... ce organigrama minima trebuie sa indeplineasca orice srl... Pot fi si finantator , sa ams i functia de administrator si sa mai si lucrez in magazin ?
inca nu am terminat studiile superioare...sunt la facultate acreditata de stat , administrarea afacerilor,anul 3 , mai indeplinesc conditiile de administrator ? ce orgranigrama trebuie sa aiba acest Srl cu activitatea comert cu amananutul al jucariilor si jocurilor in magazinele specializate.? Ca-ti angajati trebuie sa aiba un srl
Nu exista nr minim sau maxim de salariati pentru SRL.
Doar SRL-D care solicita finantare are obligatia angajarii a minim 2 salariati.
Dvs cu studii medii absolvite puteti fi administrator si angajat.
Organigrama nu este deloc complicata are: actionariat,administrator si angajat in relatii de subordonare.
Stiu ca aceste lucruri se studiaza la facultatea mentionata.
Daca sunteti amandoi asociatii studenti puteti sa va faceti firma fara taxe la registrul comertului. La domeniul ales de voi indicat ar fi sa aveti un contabil angajat.
Farmacie
iclaudia19
buna ziua,
as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)