avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibil? 2 executari silite- 1 debit
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibil? 2 executari silite- 1 debit

Buna ziua,am si eu problema,am contractat un imprumut de la o banca,am platit aproape 50% din imprumut dupa care nu am mai putut plati,este vorba de o suma de 3450 eur. Dupa aproape 2 ani am fost executat silit de catre un exec.
bancar (blocare card de salariu 10 luni,proprire pe venituri etc.).In toata aceasta perioada,s-au platit bani atat de unde lucrez cat si din blocarea cardului de unde trebuia sa-mi iau diferenta de salariu(extrasele de cont spun ca s-au virat banii in contul exec. bancar). Dupa un an si cateva luni ma trezesc cu un exc.jud.ca ma executa pe o suma mult mai mare fata de creditul imprumutat + cheltuieri de executare si plata sa se faca in contul trimis de el.
Intrebarea mea este : este posibil ca o banca, prin executorii sai sa te execute de doua ori pe aceeasi restanta?
Se poate vedea www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
alex_gav, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex_gav , utilizator 17:48, 11 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ma ameninta cu executarea silita!!!! :(( mimika mimika buna ziua,acum 4 ani am facut un card co-branded,mastercard,doar cu buletinul,achizitionand niste electrocasnice.din 2008 nu am mai putut plati si am o ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt un credit pe card zuzulici74 zuzulici74 In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o ... (vezi toată discuția)