avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... timbru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

timbru judiciar

Va rog sa imi spuneti ca valoare trebuie sa aiba timbrul judiciar in cazul in care solicit eliberarea unui act din dosar....mai trebuie sa platesc si timbru fiscal...
Cererea o depun la registratura ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 19:03, 3 Decembrie 2008
cererile pentru eliberarea de catre instantele judecatoresti de copii de pe hotararile judecatoresti, cu mentiunea ca sunt definitive sau irevocabile se timbreaza cu 2 lei

cererile pentru legalizarea de copii de pe inscrisurile aflate la dosar, pentru fiecare exemplar de copie in parte se timbreaza cu 1 leu/pagina
Atentie ca este vorba de taxa de timbru judiciar care se plateste la trezorerie si nu de timbru judiciar care se lipeste (simteam nevoia sa completez la ce a spus elis)... cu timbrele fiscale nu aveti ce face la instanta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru investire cu geavela geavela Cit este taxa pentru ca pe o Hotarire sau Sentinta sa se scrie Devinitiv ? multumesc (vezi toată discuția)