avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru formare profesionala

in cazul in care un salariat incadrat intr-o institutie bugetara urmeaza cursurile de doctorat poate beneficia de un concediu platit de pana la 10 zile lucratoare in conditiile art. 152 Codul Muncii? este considerat doctoratul forma de perfectionare profesionala? cu multumiri, drd. mihaela z.
in cazul in care un salariat incadrat intr-o institutie bugetara urmeaza cursurile de doctorat poate beneficia de un concediu platit de pana la 10 zile lucratoare in conditiile art. 152 Codul Muncii? este considerat doctoratul forma de perfectionare profesionala? cu multumiri, drd. mihaela z.
Numai daca acest doctorat se incadreaza in ceea ce stipuleaza art. 189 din codul muncii:
Formarea profesională a salariaţilor se poate realiza prin următoarele forme:
a) participarea la cursuri organizate de către angajator sau de către furnizorii de servicii de formare profesională din ţară sau din străinătate;
b) stagii de adaptare profesională la cerinţele postului şi ale locului de muncă;
c) stagii de practică şi specializare în ţară şi în străinătate;
d) ucenicie organizată la locul de muncă;
e) formare individualizată;
f) alte forme de pregătire convenite între angajator şi salariat.

>in cazul in care un salariat incadrat intr-o institutie bugetara urmeaza cursurile de doctorat poate beneficia de un concediu platit de pana la 10 zile lucratoare in conditiile art. 152 Codul Muncii? este considerat doctoratul forma de perfectionare profesionala? cu multumiri, drd. mihaela z.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu platit pentru formare profesionala andianamo andianamo Buna ziua, conform Codului Muncii, art. 152 un angajat poate beneficia de concediu platit pentru formare profesionala. Intrebarea mea este daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Doctoratul in invatamintul superior medical este curs de formare si perfectionare pantera A pantera A va rog sa ma ajutati,am nascut in sept.2007 ,fiind angajata la universitate ca doctorand pina in noiembrie 2006,apoi am 2 luni de concediu fara salar cu ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii puni puni Buna seara. Sunt salariata la o institutie de stat si urmez (din proprie initiativa cursurile unei scoli postliceale). Intrebarea mea este daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)