avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate

Se mai poate ataca aceasta hotarare judecatoreasca ?sau pot oricand sa merg sa imi scot titlul de propietate eu nu sunt in tara acum .
Va multumesc.

Solutie: Admite în parte cererea astfel cum a fost precizată. Reconstituie autoarei reclamantei, xxx, în calitate de moştenitoare a defunctului xxxx, dreptul de proprietate pentru suprafaţa de 2,94 ha teren arabil extravilan situat pe teritoriul com. xxxxx jud. xxxx, şi dispune emiterea titlului de proprietate pentru această suprafaţă..
Cel mai recent răspuns: nicoletanicoleta , utilizator 00:01, 12 Aprilie 2012
Aceasta hotarare judecatoreasca poate fi atacata in termrnele prevazute de lege, prin caile legale de atac.
Căile de atac constituie mijloace procesuale care oferă părţilor nemulţumite de soluţie posibilitatea de a contesta hotărârile judecătoreşti.
Termenul general (obişnuit) de apel şi de recurs este de 15 zile de la data comunicării hotărârii atacate.
Este important de reţinut că în acelaşi termen trebuie redactate motivele de apel sau de recurs
Potrivit dispoziţiilor procedurii civile, căile de atac se împart în funcţie de condiţiile de exercitare în:
• căi ordinare, acelea care pot fi formulate de partea nemulţumită de hotărârea judecătorească, fără să se limiteze motivele de exercitare - apelul;
• căi extraordinare, acelea care pot fi exercitate numai în condiţiile şi motivele expres şi limitativ prevăzute de lege: recursul, contestaţia în anulare, revizuirea, recursul în interesul legii.

Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
BEJENARU PETRU, Expert judiciar
va multumesc ,nu s-a facut recurs in 15 zile deci pot sa ma duc sa imi ridic actul a trecut 1 an de la solutia data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Oana Istina Oana Istina intrebare: Pentru ca o cauza sa fie acceptata la CEDO trebuie sa fi trecut prin contestatie in anulare sau revizuire sau e de ajuns numai recursul? (vezi toată discuția)
Explicare decizie luata de instanta privind lipsa calitatii procesuale pasive Costinel Burca Costinel Burca Sper ca am postat in locul potrivit , iar daca nu am postat unde trebuie , rog un moderator sa mute acest topic in locul cuvenit . As dori sa stiu si eu , ... (vezi toată discuția)
Apel flori9 flori9 Am mai intrebat si mai devreme insa nu mi s-a raspuns, as vrea sa stiu daca pot face apel in urma hotararii date de catre insanta la nivel de fond, in cazul ... (vezi toată discuția)