avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rog lamurire posibil abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rog lamurire posibil abuz

Buna ziua.Pentru inceput imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie dar am o problema si nu stiu exact unde sa o incadrez.Locuim intr-un aprtament intr-o casa de stat la care proprietar este Primaria.Detinem cu contract de inchiriere valabil,locuinta si curtea si teren aferent locuitei pentru care platim impozit(detinem chitanta petru asta).Santem la zi cu plate chiriei la locuinta si a impozitului pe teren.Un vecin de alaturi a desfacut gardul interzicandu-ne accesul pe motiv ca are contract de inchiriere pe teren eliberat de Primarie.Este legal asa ceva?Rog lamuriri..Dorim sa cumparam locuinta in baza 112.O mai putem cumpara daca deschidem actiune in instanta pentru recuperarea terenului?Mentionam ca avem facute toate actele pentru cumparare locuinta plus teren.Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: t , utilizator 08:21, 17 Aprilie 2012
Din textul de mai sus, nu reiese clar unde se afla gardul, ce suprafata are curtea si terenul aferente locuintei, in conditiile in care nu sunteti singurul chirias
Deci,terenul este in suprafata de 315mp,este localizat exact dupa ce se termina curtea,la el accesul se face dupa ce deschizi o poarta,cel care a facut acest lucru are terenul situat exact langa al nostru in partea stanga,iar el nu mai este chirias la primarie a cumparat accea bucata casa la noi a fost o problema de intabulare pe statul roman.Tin sa precizez ca curtile sant separate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sau nu sa torn ciment pe teren inchiriat? pukkaa pukkaa Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe terenul care nu este al meu ci inchiriat de la primarie anna_ema anna_ema Am cumparat o casa nationalizata si terenul de sub ea,dar curtea fiind prea scumpa am inchiriat-o de la primarie si platesc chirie pe terenul cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Mesaj t t Buna ziua.Va rog as avea o problema.In calitatea de chirias al unei locuinte de stat in am fost pusi la plata impozitului pe terenul aferent locuintei,teren cu ... (vezi toată discuția)