Buna ziua!
Pana la data de 01.09.2010 , mi-am desfasurat activitatea ca si functionar public cu statut special(politist), data de la care am fost pensionat pe caz de boala.
La data de 01.06.2010 , mi-a fost repartizata o locuinta de serviciu care prin contractul de inchiriere o aveam pana la data de 01.06.2013. Dupa trecerea in rezerva , respectiv de la data de 01.09.2010, conform legii locuintei mie trebuia sa mi se stabileasca o chirie lunara de catre locator ,deoarece sunt pensionar , conform anexei B , anexa care nu mi s-a trimis decat la data de 09.04.2012 , si care specifica ca trebuie sa platesc retroactiv suma de 1.600 lei, reprezentand chiria pe perioada 01.09.2010-09.04.2012.
Avand in vedere faptul ca greseala nu imi apartine mie intrucat la data trecerii in rezerva locatorul (I.P.J-ul) era obligat sa intocmeasca AnexaB , imi reproseaza faptul ca eu trebuia sa comunic in scris situatia aparuta , dar dosarul de pensionare , fisa de lichidare a fost intocmita de catre lucratorii din cadrul I.P.J , mai exact aveau cunostinta de faptul ca raporturile mele de serviciu incetasera , ba mai mult la I.P.J-uri se efectueaza inventarierea bunurilor anual si in anul 2010 , 2011 nu au realizat ca eu sunt pensionat????? ....iar Anexa B este inregistrata cu numarul de inregistrare al contractului de inchiriere si datata cu data de 01.06.2010 , semnata de catre lucratori care la aceea data nu erau in cadrul I.P.J , au fost angajati ulterior , iar semnatura mea este pe contractul de inchiriere , anexele A si C , exceptie facand Anexa B.
Interebare:
Este legal modul in care aceasta anexa a fost intocmita?
Trebuie sa achit suma de 1600 lei , suma retroactiva , sau numai cuantumul chiriei lunare de 85 lei , incepand de luna aceasta in care mi-a fost comunicata prin anexa B?
Va multumesc anticipat.